Welovecolors – strumpbyxor i alla färger och former!

En anonym kom just med ett tips om Welovecolors De har strumpbyxor i alla möjliga färger former och storlekar. De jag länkade nu var bara förslag. De skickar hit men det kan bli tull på. Dock blir inte summorna så höga eftersom man förmodligen inte köper strumpbyxor för enorma summor?

Det finns även strumpbyxor för bara tall.

Lycka till och hojta gärna till om någon skulle beställa nåt!

Fick också följande kommentar precis nu av signaturen CherryCake:

Liten varning bara angående WLC…strumpbyxorna töjs ganska mycket och blir lätt säckiga efter ett tag. Gör ingen jättebeställning, köp något par först och testa 🙂

Tags:

9 Responses to “Welovecolors – strumpbyxor i alla färger och former!”

 1. lina Says:

  Jösses så fina och så många färger! :O

 2. Klara Says:

  lina: ja, det är helt galet, jag har aldrig sett något liknande. å sen dessutom strumpor och stayups och allt man kan hitta i strumpväg. en riktig strumpfetishaffär lol 😀

 3. Anonymous Says:

  Hej, ville bara säga att jag kontaktat tullverket och frågat hur mycket det kostar att beställa varor från USA. Dem sa att man ska lägga på 12% på hela orden inklusive frakt, sedan ska man lägga på 25% på det. Jag räknade ut att om jag skulle beställa 2 par Jeans till summan av 236 dollar så skulle frakten kosta 109 dollar, alltså 2400kr för 2 par jeans. tillsammans med momsen så skulle det komma upp till 3360 kr. Hoppas detta hjälpte göra saken lite klarar kring fraktfrågan.

 4. Klara Says:

  Är inte det lite väl dyr frakt för resten? Det är ju typ 700 spänn i fraktkostnad! :O

  Lösningen är förmodligen att hitta folk som kan köpa saker åt en i USA när de åker dit.

  Just när det kommer till Svoboda så tillverkas de inte och skickas inte från USA utan från Mauritius för resten. Fast jag tror inte det spelar så stor roll på priset dock ;/ Så vida det inte är strafftullen från USA som är på 12% vill säga. För just USA har strafftull på vissa varor.

 5. anneli Says:

  Jag ska handla!

 6. CherryCake Says:

  Liten varning bara angående WLC…strumpbyxorna töjs ganska mycket och blir lätt säckiga efter ett tag.
  Gör ingen jättebeställning, köp något par först och testa 🙂

 7. Klara Says:

  cherrycake: jag ska lägga upp den i inlägget! tack så mycket 🙂

 8. Anonymous Says:

  jag tycket också att det var rätt dyrt med frakt, men det var den summan jag fick från svoboda. jag tror att alla tar olika betalt. jag antar att det lönar sig att beställa fårn t ex torrid när dem har en stor rea. annars blir det lite för dyrt.

 9. Klara Says:

  anonym: herregud. det är helt sanslöst hög frakt ju ;/!

  om du mejlar mig på kurvigheter snabela gmail.com så kan jag se om jag kan hjälpa dig på nåt vis

  jag lär inte kunna fixa rent praktiskt med nåt men kanske kan ja hjälpa dig att hitta sätt att gå runt det hela. svoboda ska dessutom finnas i storbritannien numera men ja vet ingenstans man kan beställa från online.

  annars kan vi ta det på forumet som öppnas denna veckan. kanske redan idag!

Leave a Reply