Julie Envy

Ramlade på en Schwezisk plusbutik idag när jag läste på mina vanliga kurvresurssidor. Och efter allt jag kan förstå skickar de till Sverige för 20 eller 30 Euro. Jag är inte så duktig på franska men jag antar att den dyrare frakten helt enkelt är snabbare.

Här kommer lite exempel på vad som finns.

Den svarta klänningen härunder är på rea och kostar 32.50 Euro. Jag tycker den är jättesöt i alla fall.

Byxorna nedan kostar 45 Euro och topen 35 Euro.

Inte mycket tältvarningar här och en del cool design.

Här är small en storlek 42/44 och storlekarna går upp till 54.

Dessutom intervjuas modellerna också och deras mått finns angivna. Ett utmärkt sätt att räkna ut hur något ska sitta på en själv alltså.

Själv hittade jag en alldeles egen bonus. En av modellerna har min kroppsform. Jag har nog aldrig hittat någon med så skrämmande lika min kroppsform. Fast jag är ärligt talat lite mindre. På alla håll. Men formen är precis den samma. Äntligen lite sann identifikation för en kroppsformsfanatiker som jag!

Tags: , , ,

7 Responses to “Julie Envy”

 1. lina Says:

  Där fanns ju hur mycket snyggt som helst men lite för dyrt för mig. Synd!

 2. Åsejen Says:

  Den svarta klänningen var görsnygg! Gillade även den rosa toppen… Ska nog ta fram ordboken och översätta lite… 😉

 3. Klara Says:

  lina: du får kolla in reagrejerna. de lär väl säkert ha nån rea senare i vår eller så 🙂

  åsejen: ja, det är mina favoriter också. hojta gärna om du översätter! 🙂

 4. becka Says:

  Den svarta klänningen är fantastisk, men den översta är tant-stil blandat med bebis-stil, inte lyckat alls;-)

 5. Klara Says:

  becka: haha, så kan man också se det 😀

 6. Emma Says:

  Du får ju inte glömma att uppdatera här nu med trots att forumet är så aktivt 😉

 7. Klara Says:

  emma: du har rätt. jag måste bättra mig!

Leave a Reply