Saker blir sällan som man tänkt sig

Den snyggaste hårfärg jag haft ever var kolafärg hår. Det hände en gång för kanske 12 åe sedan då jag av misstag blonderat mig så jag såg gulorange ut i huvet. Den där kolafärgen har jag velat ha tillbaka i evigheter men aldrig lyckats med.

Eftersom jag inte kunde hitta någon enkomponentstoning i kolafärg valde jag i stället att köpa en ljusfärgning som säljaren på Ekohallen rekommenderade. Med viss rädsla för att få en helvetes utväxt i framtiden var jag ändå vansinnigt nyfiken på vad denna färg skulle kunna åstadkomma så jag köpte den. Så här skulle det bli.

Jag trodde knappast jag skulle bli ljusare och det blev jag verkligen inte heller. I stället blev jag mörkare.

Fast så där ser jag bara ut i extrema ljus.

Någon större förändring är det ju inte. Däremot märker jag att jag utan att ha gjort nåt för det eller haft en aning om det har kopierat Kailee o’ Sullivans gamla hårfärg.

Hon må se ljusare ut än mig men skenet bedrar.

Hur som haver… utan att jag satsade på det blev håret faktiskt det närmaste kolafärg jag varit på de där 12 åren. Så jag är nog ganska nöjd, även om det verkligen inte var vad jag väntat mig.

Tags: ,

7 Responses to “Saker blir sällan som man tänkt sig”

 1. lina Says:

  Jag tycker att du blev jättefin! 🙂

  Minns en gång när jag skulle gå från mörkblondin till brunett men blev rödbrunett… ILLA! Usch vad jag skämdes. Det var ju på gymnasietiden. Så… att saker inte blir som man väntat sig – jotack, jag vet! ;D

 2. becka Says:

  Jag tycker färgen blev helt fantastisk! Själv är jag också sugen på att färga håret just nu, har redan vid 31 års ålder fått ett gäng gråa hår haha.

 3. Klara Says:

  lina: haha, jo man kan få smärre chockar av hårfärg ibland 😀

  becka: tack.

  gråa hår har ja än så länge sluppit. 🙂

 4. Lotta Says:

  Super fin färg, kanske tar och provar den själv. Din Tee var fin, finns den att få tag i och i så fall var?

 5. Klara Says:

  lotta: tack. 🙂 min tshirt finns inte någon annanstans än hos mig tyvärr. eller snarare den är från KenVelo. KenVelo finns i massa länder i europa men inte i sverige. http://www.kenvelo.com

  Jag köpte den å en grön likadan i Rumänien för ett år sedan 🙂 Kolla in hemsidan dock, de har massa cool design av just t-shirts. Sen passar dock inte deras jeans mig. Alldeles för små å går inte ens över röven 😀

 6. Lotta Says:

  Hoppas på att du kan vägleda mig, jag har registrerat mig på Forumet och fått mina användaruppgifter men det går inte att logga in, vad ska jag göra?

 7. Klara Says:

  lotta: hmm, ärligt talat vet jag tyvärr inte. men får ta å titta på det. hör gärna av dig till min mejl i stället. kurvigheterATgmail.com

Leave a Reply