All makt åt Reinfeldt vår befriare

Jag har under dagen mejlat flera riksdagsledamöter och tänker fortsätta med detta. Jag hoppas att ni gör det samma. Tänk på att era bankärenden också kommer avlyssnas av FRA. Ni på Kurvigheter kommer avlyssnas av FRA. Det handlar inte bara om att Reinfeldt kommer kunna läsa dina mejl. Kommande statsministrar och försvarsministrar och skolministrar kommer också kunna läsa vad du skrev på ett forum du trodde du var anonym på. Det där testet för att se var på den politiska skalan du står… det kommer också kunna ses. När du säger till din vän vad du röstade på i telefon. Vart du reste 13 juni 2013… Det här är så mycket större än att någon kommer läsa dina mejl. Någon kommer veta allt om dig.

Folkpartiet i Nacka uttrycker sig kärnfullt om saken.

All makt åt – insert kommande generationers regeringar här – vår befriare!

Tags:

Leave a Reply