Upp-och-nervända världen

Den här filmen säger så mycket att det är svårt att veta vilken ände man ska börja i. Den vänder uppochner på hela världen tillfälligt och slutar sen i att det är reklam för lightglass. Ganska vansinnigt alltså. Men ack så många vackra människor det är i den.

Det är så lätt att ta det rådana skönhetsidealet för givet. Men världen skulle lika gärna kunna vara som i den här filmen. Jag är alldeles övertygad om att om vi hade ett tjockt ideal i stället för ett smalt skulle landstingen betala fettinläggning i stället för gastric bypass. Och, så ingen får för sig något: Det skulle knappast vara bättre det…

Men njut nu av de vackra människorna i filmen.

Tags: , ,

2 Responses to “Upp-och-nervända världen”

 1. tykke Says:

  Hey, tak for link til min blog, jeg har fået i hvert fald 30 besøg fra din blog 🙂

  Forstår du hvad speakeren i reklamen siger? For reklamen giver da ingen mening.

 2. Klara Says:

  kul att du får nya besökare 🙂

  hihi, nej förstår inte vad som sägs. men jag tror det är reklam för glass med bara 3% fett 😀

  jag tänker att det är en ledsen smal tjej i en värld där alla som är vackra och glada är tjocka 🙂

Leave a Reply