Om FRA tolkar informationen fel då?

Sociogram var det ja. Var du äter och handlar, vem du klipper dig hos, vilka forum du går in på, vem du chatar med och vilken tid du gör det.

FRA behöver inte spara all information och ingen har heller någonsin sagt att de ska göra det. Däremot kan de spara sin tolkning av information som de får, kartlägga våra nätverk och därmed även åsiktsregistrera oss. Och så var det ju det här med deras egen version av PUL igen.

Och det är då vi är nära det där tänkandet där någon kommer och hämtar fel person. För det är så lätt att göra fel tolkning när man bara letar efter mönster. Kryddar man med paranoia är det inte svårt att förstå varför folk får åka med Bromma-planet.

En tripp till Disneyland med ett gäng ungdomar kan bli bevis för terrorism om man bara letar efter vissa mönster. Och rätt vad det är hämtar någon Mary.

Bloggat om FRA nyligen (data från knuff.se): Törnqvist tänker och tycker | Motpol | Tommy K Johansson | Anna Troberg | Caught in the act | Sami – Student | BERGTAGEN | Messerschmitt | blur | Opassande | Mark Klamberg | Jens O. | scaber_nestor | Farmorgun i Norrtälje | Ting och Tankar | Den förvånade pappan | supermamman | supermamman igen | Lars-Ericks blogg | JRLs Blogg | Vardagsprat | unt.se – Ledarloggen | Signerat Kjellberg | Hax | strötankar och sentenser | Christian Engström (pp) | Oscar Fredriksson (c) | Mårtensson | Rick Falkvinge (pp) | Anna Troberg igen | Olofs blogg | Rick Falkvinge (pp) igen | Kanalen | Intensifier | Olofs blogg igen | Anna Troberg #3 | Enligt Min Humla | Stockholm enligt Ankersjö | Mina Moderata Karameller | Ledarredaktionens blogg | Uppsala-Hansen | Videosurfen | Jens O. igen | åkestam.holst | Viskningar och rop | UTRYMME | Tidningsliv | Teflonminne | Bharfot | Händelsehorisont | satmaran | Conjoiner | www.webhackande.se | Tomas sida | Idéer, tankar och reflektionerHeiti Ernits (mp) | A gay globetrotters views | projo’s blog | Liberal och långsint… | Anna Serner | scaber_nestor igen | Svensk Myndighetskontroll | Tiarafeministen Linnéa | Kommunisternas blogg | ebbe cederblad | Mark Klamberg igen | Du är vad du läser | Rick Falkvinge (pp) #3 | scaber_nestor #3 | Farmorgun i Norrtälje igen | Lakes lakonismer | Fradga | Enligt Min Humla igen | Käringen mot strömmen | Mikael Persson | A die Wundes Weblog | ProjektPåRiktigt | Rick Falkvinge (pp) #4 | Björn Wadström – ettan | Messerschmitt igen | Motbilder | LordParzifal’s Woodland Journal | Conjoiner igen | Pophöger | ProjektPåRiktigt igen | Sannas Blogg | sd mönsterås | Konvertittbloggen | Hampus Algotsson | Gunilla?s travelogue | Soundness in an unsound world | Svensk Myndighetskontroll igen | Mina Moderata Karameller igen | InkyWings Motivstämplar | Mårtensson igen | Argast Nu | Jag, Wihlman | kamferdroppar | I Cattas lilla värld | Mårtensson #3 | Huset ved bekken | Liberal och långsint… igen | Rick Falkvinge (pp) #5 | regine – Devote.se | www.webhackande.se igen | Anna Troberg #4 | Säkerhet & Sånt | JRLs Blogg igen | Opassande igen | Tankar i Gryningens Ljus | annie | Hax igen | ICMPECHO | Anna Troberg #5 | Rick Falkvinge (pp) #6 | Music, Maestro, Please! | apg29.com | En vanlig $vensson | Sanna Rayman | Christian Engström (pp) igen | MSB-kommitténs blogg | Mark Klamberg #3 | JohanNorberg.Net | Lars-Ericks blogg igen | Motbilder igen | Kommunisternas blogg igen | Kulturbloggen | Jens O. #3 | Ledarredaktionens blogg igen | Johanna Wiström | Intensifier igen | Sjölander | scaber_nestor #4 | Svensk Myndighetskontroll #3 | Hultins tankegång | Jakob Heidbrink – Meddelanden från juridikens maskinrum | Harning | Strutz refleXioner | Conjoiner #3 | Opassande #3 | Kurvigheter | Mårten Schultz. | Anna Troberg #6 | scaber_nestor #5 | Dagens filosofiska tanke | Jens O. #4 | Svensk Myndighetskontroll #4 | Opassande #4 | Rick Falkvinge (pp) #7 | med pinner | The Glamorous Librarian | Hax #3 | Enligt Min Humla #3 | Björn Wadström – ettan igen | Defective Mind | Intensifier #3 | it sucks being a girl | Fajaf Blog | Bloggtidningen | frendo.se | Kryptoblog | KATTKORGEN | Törnqvist tänker och tycker igen | Bloggtidningen igen | Mias Landliv | Conjoiner #4 | Doktor Spinn | Lars-Ericks blogg #3 | Björn Wadström – ettan #3 | projo’s blog igen | Cykelmygg.se | Varken Henrik Elmér eller mindre | Drottningsylt | Lakes lakonismer igen | Kommunisternas blogg #3 | Copyriot | VendettanBettan | Rick Falkvinge (pp) #8 | Jens O. #5 | ProjektPåRiktigt #3 | Mark Klamberg #4 | pensionismer | Use the finger | Davids åsikter | Uppsala-Hansen igen | Arnes kommentarer | UD/RK Samhällsdebatt | Zac’s åsikter på ett fat. | Farmorgun i Norrtälje #3 | Johan Ingerö | Maria Ferm | Christian Engström (pp) #3 | projo’s blog #3 | Hax #4 | Hax #5 | Staffan Danielsson | Rick Falkvinge (pp) #9 | Rick Falkvinge (pp) #10 | Kulturbloggen igen | Anna Troberg #7 | Anna Troberg #8 | Lennart Holmlund | Jens O. #6 | Opassande #5 | Fredskoalitionen Göteborg | Malmö MUF – Ordförande har ordet | Stockholm enligt Ankersjö igen | A gay globetrotters views igen | Harning igen | Alliansfritt Sverige | scaber_nestor #6 | Amina Huseins Blogg – Skyddad ID – Jagad | Harning #3 | Jens O. #7 | ebbe cederblad igen | LordParzifal’s Woodland Journal igen | Christian Engström (pp) #4 | Anna Troberg #9 | Opassande #6 | Bloggen Bent | Johanna Wiström igen | Sennbrink Konsult

Tags: , , ,

3 Responses to “Om FRA tolkar informationen fel då?”

 1. Mike Says:

  STATEN KAN FANIMIG SUGA.

  Vafan nu ska man märkas som en koncentrationslägerfånge.

  http://www.polisen.se/inter/util/nodeid=21434&pageversion=1.jsp?articleid=13355637

  Dom kan ta sig i RÖVEN aldrig i livet att jag ska behandlas som en brottsling med mina egna skattepengar.

  Jag kommer protestera detta precis som Alex Jones.

  http://www.youtube.com/watch?v=ptsbCwcbrfc&feature=related

  REAGERA MERA OCH VÄGRA.

 2. Kristoffer Lindh Says:

  det är roligt att förespråkare för FRA-lagen menar att det bara rör sig om missförstånd från motståndarnas sida, trots att lagen finns att läsa och att man kan se svart på vitt att det inte finns några missförstånd. Sen kör de med resonemanget att man ska lita på dem. Det är ju tragiskt.

 3. Klara Says:

  kristoffer: eller hur! blir helt matt på hur idiotiskt de beter sig :O

Leave a Reply