…leaves me lonely and afraid

Efter den interna debatten i höstas pratade vi om att så många av oss Pirater ofta bloggar om samma saker. Jag har väl lite tagit fasta på det och sitter på sätt och vis i mitt eget lilla hörn och snickrar på mina egna ämnen.

Jag följer nog varken medielogik eller blogglogik utan hittar mina egna ämnen lite vid sidan av de andra. Organisationsdebatten jag på sätt och vis startade igår fortsätter att rulla vidare hos Simon Rosenqvist och jag väntar på fler inlägg därifrån.

Har varit oerhört utmattad sista veckan och dragit ner på aktiviteter. Försökte ta hel Piratpaus men det gick om intet…

I morse var första dagen på länge som jag lyckats slappna av. Och jag är nu relativt lugn.

Av någon anledning har jag fastnat i en låt jag lyssnade på på Tracks 87-88. Så nu har jag kört den på repeat i snart en timme. Det är också lugnande. Då och då sjunger jag med min något otränade stämma.

Även om det är en ganska typisk video slås jag av den snygga 80-talsstilen som Vonda Shephard har. Jag som normalt inte alls gillar 80-talsstil alltför mycket tycker hon är sagolikt snygg i videon med ringningen på topen, håret och de svarta ögonen. Och en strof har fastnat i mitt huvud.

My life is changing so fast now
Leaves me lonely and afraid

Tags:

Leave a Reply