Rörd och full av tillförsikt

Att vakna till det här inlägget var… obeskrivbart skönt. Ni anar inte hur mycket folk jobbat med detta i det tysta. Emma har varit en sådan klippa. Piratpartiet är som sagt så enormt mycket större än Rick. Men Rick är en stor person som kan skriva som han skriver, och ta åt sig av kritik som han gjort.

Då gäller det bara att börja jobba nu då. Fixa till retoriken, organisationen och skaffa ett sakpolitiskt program. Företrädesvis även jobba med ideologi. Nu bygger vi om Piratpartiet!

För resten har Henric Oscarsson bloggat lysande om nya politiska skiljelinjer! Inte missa!

Tags: ,

7 Responses to “Rörd och full av tillförsikt”

 1. Marlene Says:

  I dag har jag klistrat på Piratpartiets dekal på min bil det var inte ett självklart val. Medelålders kvinna med piratflaggan på bilen kan skicka konstiga signaler 🙂 Efter att ha läst Ricks inlägg kändes det självklart att visa grannar och andra trafikanter att jag är en stolt pirat.
  Tack Klara och även Emma för ert lobbande i denna sak.

 2. Varför inte? » Det vuxna Piratpartiet? Tsk. Says:

  […] skriver att det är färdigskriket. Emma och Klara har jobbat för att få till en mer resonerande retorik. Har Piratpartiet blivit […]

 3. MyyZz Says:

  och jag ska minsann upp till mitt ica o hämta ut ett litet paket piratgrejjer, mamma 75 vill minsann ha en tygkasse:-):-)

 4. opassande » Blog Archive » Politik befinner sig i förändring — vare sig de etablerade vill eller inte Says:

  […] har  positiva egenskaper som förtjänar lyftas fram även om kaxighet har ett värde också.) Men självklart ingår han i, och lagt grunden för, den partikultur som gör att förändring och utveckling är […]

 5. Sagor från livbåten » Bloggarkiv » Föreningsdemokrati eller förseningsdemokrati Says:

  […] Piratpartiet växer så det knakar. När vi var 6000 var vår löst hållna organisation inget egentligt problem: vi kunde ha möten online, vi kunde köra direktdemokrati efter att diskussionerna chattats igenom. Nu är vi 45000+ och det är inte lika enkelt. Vi måste anpassa oss efter en ny verklighet. […]

 6. OlofB Says:

  Tack för dina kloka tankar Klara!

  Piratpartiet behöver verkligen sådana som dig, som kan kommunicera. PP har en tung uppgift framför sig fr.o.m. nu att tvätta bort och laga sin “introvert otrevlig nördstämpel”. För det är nördar som skapat detta parti, det är trots allt de som förstod problemen först (inte så konstigt när de förstår tekniken bäst!). Men vilt generaliserande kan jag säga att det är ett litet “syndrom” hos många sådana individer att de har svårt att kommunicera med människor, och lättare att kommunicera med datorer.

  Nu lär vi upp oss själva att tala, skriva och förstå! För därinne i hjärtat kan vi fantisera, nu gäller det att kommunicera!

  /Olof, en nörd som försöker kommunicera med människor

 7. Det vuxna piratpartiet? Eller bara lite bättre koll på ljudvolymen? – Mab Says:

  […] ha varit bättre. Hans insikt kom precis i rätt tid och var precis det som många (men inte alla) ville och behövde höra. Jag skulle inte uttrycka mig som att Piratpartiet har blivit vuxet, men vi har onekligen nått en […]

Leave a Reply