Integritet kunskap kultur

Idag skriver jag en kort bloggpost. Jag vill länka vidare till det fantastiska storverk jag anser att Rick gjort idag när han lyckats beskriva piratvisioner som får mig att fälla glädjetårar. Anna har under veckan lanserat en ny slogan och diskuterat denna med oss pirater ute på turnén. Fram har ett helt nytt pirattänk tagit form och utmynnat i Ricks bloggpost idag. En bloggpost som jag ser som startskottet för valrörelsen.

Läs och njut!

Tags: , , , , ,

3 Responses to “Integritet kunskap kultur”

 1. Integritet! Kultur! Kunskap! « Caspian Rehbinder Says:

  […] även Rick Falkvinge, Anna Troberg, Mikael Elmlund, Klara Tovhult, Lars-Erick […]

 2. Anna Troberg » Integritet! Kultur! Kunskap! Del II Says:

  […] ny slogan flög. Det verkar den faktiskt göra. Den inspirerade Rick att skriva ett inlägg som Klara Tovhult kallar hans bästa någonsin. Mikael Elmlund och många andra blev glada. Lars-Erick och några […]

 3. Filip Says:

  Tjena!

  När PP tar bort mina uppgifter från nätet som varande Piratpartist kanske jag tror på floskler om intgritet som automatiskt fyller etern . ” Det bästa någonsin” Det kanske är dags att luta sig tillbaks och låta sekterismen rinna av.

Leave a Reply